Pályázat

Az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Hálózatban a családokért” című TÁMOP-2.4.5-12/2-2012-0114 jelű, pályázatunk „Alternatív nappali gyermekellátási szolgáltatások létrehozásának támogatása”, nevű pályázaton a Fehér Kereszt Gyermekvédő Alapítvány – Kapocs a Gyermekekért Nonprofit Kft. – Mosolygó Gyerekek Nonprofit Kft. konzorciumi hármas öt családi napközi létrehozására 45.387.173 Ft támogatást nyert.

A támogatói döntést 2013 február 25-i keltezéssel kaptuk meg. Indoklásként a következők szerepeltek:

"Kiemelkedően jól összeállított pályázat. Színvonalas szükségletfelmérés, jó szakmai program, jó üzleti terv. A költségvetés megfelelően részletezett, nincsenek túlzott költségek. Az indikátorok teljesek, reálisak, teljesíthetőek. A projekt az “értéket a pénzért” elv megvalósításának jó példája. 5 családi napközit valósít meg 35 férőhellyel a 3 napközire meghatározott maximum keretből. Hálózati működést terveznek, ami költséghatékony megvalósítást és magas színvonalú, egyeztetett szakmai működtetést eredményez mind az öt családi napközire vonatkozóan. Javaslom a pályázat támogatását."A létrehozandó napközik helyszínei:


• Manó Kuckó Családi Napközi Gyál. Liliom u. 50.
• Virágoskert Családi Napközi Szentendre, Kócsag u. 2.
• Csengettyű Családi Napközi Solymár, Kossuth u. 43
• Tündérvirág2 Családi Napközi Budapest Tündérvirág u. 22757/73
• Szederinda Családi Napközi Budakalász, Budai u. 4.

A döntést követően június végén került sor a szerződés aláírására. Ezt követően megkezdődtek a napközik kialakításának munkálatai. A nyár folyamán a menedzsment és a napközi vezetők rendszeresen találkoztak egymással.

 

Júliusban megtörtént a marketing munka előkészítése minden napköziben.

 

 

Augusztus elején az előkészítést követően beadásra kerültek a napközik engedélyezéséhez szükséges papírok.

 

 

Elkészültek a napközik logói.

 

 

 

Az ősz beköszöntével elkészültek a napköziknek tervezett szórólapok, plakátok, névjegyek, molinók. A szakhatóságok – ANTSZ, Kormányhivatal – minden napközit meglátogattak szakmai szemle céljából.

 

 

 

 

November elejére felkerültek a világhálóra is a napközik.
www.viragoskertovi.hu

www.csengettyucsana.hu

www.manokuckocsana.huJelentkezés
Facebook