Családi napközis ovis csoport
Családi napközi - Óvodás csoport

2016. októberétől folyamatos csatlakozási lehetőség 7 fős csoportunkba

2-5 éves korig várjuk az Aprókat.

Nézzetek be hozzánk..

Családi napközis ovis csoport
Beszoktatási rend
Családi napközis ovis csoport
Ötletek és javaslatok a beszoktatáshoz
Családi napközi -bölcsis csoport

Családi napközi - bölcsis csoport

Folyamatos felvételi lehetőség 1-3 éves korú gyermekeknek bölcsődés családi napközi csoportunkba. 

Kis létszámú - 7 fős csoportba. A hozzánk járó bölcsisek várják új játszótársaikat összesen 3 helyen.

2016. októberében évközben is várjuk leendő bölcsiseinket új helyszínen, 4 csoportban. (kis létszámú 6-7 fős)

1-3 éves korig várjuk 7 fős csoportunkba a bölcsődés korú gyermekeket. A gyerekekkel kisgyerekgondozók foglalkoznak.

A bölcsis csoport napjai előre megtervezett program alapján működnek. Ez sokat segít a nyugodt, vidám, családias légkör megteremtésében, hiszen minden napra jut valami érdekesség, újdonság, játék. A gyerekek testi, lelki, érzelmi, értelmi képességeik kibontakoztatásában van ennek nagy jelentőssége. A napot foglalkozások gazdagítják: mesenap, kézműves, torna, zenebölcsi.
A kicsik talán legkedveltebb tevékenykedése a sok játék mellett a kézműveskedés. Mindent szívesen kipróbálnak, legyen az festés, színezés, gyurmázás, ragasztás, gyűrés, tépés, stb. Rengeteget fejlődtek év eleje óta, egyre szebben festenek, egyre ügyesebben használják az eszközöket is. Érdeklődésük pedig határtalan. Mindent azonnal ki akarnak próbálni. Hatalmas alkotókedvvel rendelkeznek, a produktumok, amik kezeik közül kikerülnek, szépek színesek, és sok örömöt okoznak nekik amellett, hogy közben észrevétlenül alakulnak finommotorikus képességeik, figyelmük, koncentráló képességük, szépérzékük.

Az anyanyelvi nevelésre is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ebben a korban nagyon fogékonyak a gyerekek. Rengeteget mesélünk nekik, verseket, mondókákat mondunk, amit szintén nagyon szeretnek. Napi szinten hangsúlyosan jelen van a zene, és a dalolás, ami amellett, hogy nagy örömöt okoz a gyerekeknek, rendkívül jó hatással van a lelki, érzelmi, anyanyelvi, és értelmi fejlődésre is.
A legkisebbeknek mindezek mellett a legfontosabb talán a mozgás. Ez a nagymozgások korszaka, ezért igyekszünk sokat levegőn lenni, hogy kifutkározhassák, ugrálhassák magukat, a benti szabadjáték alatt is használhatnak mozgásos játékeszközöket, valamint minden héten van gimnasztika, torna, ami célirányosan fejleszti a mozgásukat, testsémájukat, egyensúlyérzéküket, állóképeségüket.
A jeles napokat, ünnekepet is megtartjuk a bölcsisek körében, leegyszerűsítve, kézműveskedésekkel egybekötve, mesélve, hogy minél tágabb, színesebb képet kapjanak az őket körülvevő világról.Jelentkezés
Facebook