Családi napközis ovis csoport
Felvételi lehetőség művészeti óvodás csoportunkba

Művészeti oktatás óvodás családi napközis csoportunkban.

Családi napközink egy alternatív megoldást kínál azoknak, akik óvoda helyett, 

Családi napközis ovis csoport
Kreatív kézműves foglalkozások

Mi itt a Szederindában nagy hangsúlyt fektetünk a kézműves tevékenységekre.

Családi napközis ovis csoport
Ez történt szeptemberben

Ismét szeptember van, immáron a negyedik évünk, a negyedik évkezdésünk. 

Családi napközis ovis csoport
Beszoktatási rend
Családi napközis ovis csoport
Zöld program aktualitások
Családi napközi -bölcsis csoport

Zöld program aktualitások

Zöld programunk továbbra is keretezi napjainkat. Megemlítjük, beszélgetünk a környezetvédelmi ünnepekről, az állatokról, növényekről, a természet körforgásáról. Megfigyeljük a kertben az állatokat: madarakat, rovarokat, pókokat, leszüreteljük a fákról a gyümölcsöket, rendezzük a veteményes kertünket, és élvezzük a gyümölcsét.

A gyerekek rendkívül kedvelik a kerti munkákat, jönnek a kis talicskáikkal, elszállítják a gazt a komposztolóba, segítenek a csigákat biztonságos helyre szállítani, nehogy bajuk essen, összeszedik velünk az almákat, diókat, és meg is esszük őket.
Nyáron csíráztattunk, lucernamagokat ültettünk tojáshéjjba, megfigyeltük, ahogy kihajt, majd meg is ettük. Nagyon ízlett a gyerekeknek!
Júniusban megünnepeltük a környezetvédelmi világnapot, beszélgettünk róla, és ehhez kapcsolódóan - az újrahasznosítás jegyében - wcpapír gurigából szelektív szemétgyűjtőket készítettünk.
Október elején megünnepeltük az állítok világnapját, beszélgettünk arról, hogy mit csinálnak az állatok ősszel, melyik hogyan készül a télre. Az alkalomból az ovisok sünit agyagoztak és a tüskéi gesztenyehéjból lettek, a bölcsisek csigát agyagoztak és a házuk gesztenyébőlkészült.Jelentkezés
Facebook